Service case de marcat Oradea # Servicii IT

This image has an empty alt attribute; its file name is logo-service-suport.png

Servicii complete

Oferim servicii complete pentru inceperea unei afaceri, acestea includ consultanta de specialitate in alegerea solutiei optime, fiscalizare si instruirea utilizatorilor la sediul clientului fara taxe de deplasare, contracte de service ce includ deplasari ,asistenta telefonica si interventii gratuite.

Pentru o activitate fara intreruperi, cauzate de casa de marcat, va oferim un contract de service ce cuprinde un pachet complet de beneficii: deplasari promte la sediul clientului,prioritate in solutionarea solicitarilor, reparatiile se fac la sediul clientului atunci cand este posibil,solutionarea oricaror solicitari legate de casa de marcat sau sistemul fiscal, asistenta telefonica, asistenta remote, remediere defectiuni, re-instruire personal,aprovizionare cu consumabile, reconfigurare parametri .

Contractul de service indeplineste cerintele legislative cu privire la efectuarea unor servicii de depanare a echipamentelor aflate in dotarea beneficiarului in perioada de garantie si postgarantie, cu respectarea dispozitiilor legale in vigoare OUG 28/1999 si Normele de Aplicare aprobate prin H.G. 479/2003, pusa in aplicare prin H.G. 804/2017.


Consiliere si instalare echipamente FISCALE si IT.

Te vom indruma prin labirintul birocratic din momentul achizitionarii echipamentului fiscal si pana la deschiderea magazinului.

Te vom consilia pe tot parcursul achizitionarii echipamentelor, in vederea alegerii  solutiei optime pentru afacerea ta. Dupa ce ai facut alegerea echipamentelor, tot noi ne vom ocupa de instalarea acestora.


Infrastructura wireless

SlimTek Electronics va poate asigura o infrastructura wireless de mare performanta pentru orice fel de afacere : retail , hoteluri & restaurante, etc. O retea wireless permite afacerii dumneavoastra sa furnizeze acces securizat la Internet pentru angajati si vizitatori, cum ar fi clienti sau parteneri de afaceri. Industria retail, cea de restaurante, hoteluri si alte afaceri care au deschidere catre public pot furniza acest serviciu ca o valoare unica adaugata.

Traim intr-o era a tehnologiei si a conectivitatii. Persoanele sunt mai conectate ca niciodata odata cu explozia dispozitivelor mobile cum ar fi laptopuri, smart-phone-uri si tablete. Este fara indoiala o realitate faptul ca oamenii se asteapta sa se conecteze de pretutindeni, fie pentru munca, fie pentru divertisment.

Fiecare afacere a inceput sa ofere conectivitatie WiFi pentru a adauga valoare si pentru a atrage sau a pastra clienti noi sau existenti. Acest aspect este foarte important pentru afaceri in care clientii sunt prezenti fizici pentru perioade mai lungi de timp (ex. HoReCa, sistemul medical, sistemul educational si comercial). De asemenea, in lumea corporatista conectivitatea WiFi a inceput sa inlocuiasca alternativele prin cablu ca o metoda de a spori productivitatea angajatilor prin stimularea flexibilitatii si mobilitatii la locul de munca.

Reteaua WiFi in orice organizatie trebuie gandita si planificata pentru performanta, densitate mare de utilizatori si pentru o securitate ridicata, tinand cont de cele mai bune practici in domeniu.

SlimTek Electronics furnizeaza solutii complete pentru orice tip de afacere , oferind consultanta si mentenanta pentru implementarea celor mai bune solutii.